Motinos dienos minėjimas „TU, MOTULE MIELA…“

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAVaiko pasauliui sparnus nupiešei Tu… Geromis mintimis visada skatini eiti į priekį… Apkabini, paglostai galvą… Širdis sušyla… Tik Tu gali viską atleisti… Pabarus išbučiuot tik Tu gali…Tavo balsas tarsi ramybės muzika, Tu visų pradžių pradžia, Tu gyvybė, Tu saulės šviesa, Tu namų siela, Mama.
Šiais žodžiais Motinos dienos šventę mokykloje pradėjo mokytoja Rimanta Česnulevičienė, pasveikindama gausiai susirinkusias vaikų mamytes, močiutes bei mokyklos bendruomenę.
Šventė prasidėjo nuotaikingu mokytojų ir mokinių paruoštu spektakliu „Raudonkepuraitė“ (autorė – mokyklos bibliotekininkė Virginija Raguckienė). Labai nuoširdžias, meilės Mamai kupinas programėles paruošė kiekviena klasė. Vaikai mamytėms, močiutėms deklamavo eiles, dainavo daineles, linkėjo gražiausių dalykų.
Nuostabų koncertą visoms mamytėms dovanojo Marijampolės rajono Meškučių bendruomenės mergaičių ansamblis „Žibutės“ (vadovė Roberta Petraškienė). Ne vienam širdį suvirpino Robertos ir Artūro Petraškų atlikta daina Mamai.
Mielas mamas, močiutes pasveikino ir mokyklos direktorė Janina Žeimienė. Ji palinkėjo, kad dažniau sakytume Mamoms gerus žodžius, neskaudintume jų, padėtume kasdieniuose darbuose.
Visi kartu sudainavę dainą „Aš atnešiu tau saulę…“,  vaikai  nuskubėjo apkabinti savo mamų, močiučių ir įteikti savo pačių su meile pagamintų dovanėlių, gėlių. Pasibaigus renginiui, mamos galėjo pažiūrėti mokinių piešinių parodą „Daug yra mamų, kurios man gražios, bet pati gražiausia mano MAMA“.
Kiekvieną dieną turime galimybę ištarti gerą žodį mamai, prisiglausti, pabūti kartu su ja, tačiau kasdienybė įtraukia ir tai pamirštame. Tad būtina švęst Mamyčių dieną, sakyti meilės žodžius savo mamoms ir dėkoti už suteiktą gyvybę…
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA