Mokykloje apsilankė ilgamečiai rėmėjai iš Danijos

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAŠią savaitę Lietuvoje vieši ilgamečiai mokyklos draugai ir rėmėjai Solveig ir Vigo Gosvig Jensen iš Danijos. Nors paramą savo globojamoms įstaigoms jie siunčia kiekvienais metais, tačiau patys mūsų šalį aplanko tik kas antri metai. Kadangi jų viešnagės laikas yra ribotas, o darbotvarkė ganėtinai įtempta, ne kiekvieną kartą jie spėja aplankyti mūsų mokyklą. Taigi, šiais metais mums labai pasisekė.
Mokyklos direktorė Janina Žeimienė vaikščiodama su svečiais po mokyklą ir bendrabučius, papasakojo jiems apie besimokančius vaikus, jų ugdymosi sąlygas, laisvalaikio veiklas. Solveig ir Vigo labai įdėmiai klausėsi ir džiaugėsi pasikeitusia, išgražėjusia mokykla. Nors lankėsi pas mus prieš šešerius metus, tačiau puikiai atsimena mokytojus, atpažįsta ir anksčiau besimokiusius vaikus.
Dėkodami už priėmimą, Solveig ir Vigo nuoširdžiai pasidžiaugė dėmesiu ir meile, kuriuos mokyklos darbuotojai skiria vaikams. O patys pažadėjo kiek galėdami padėti mums ir ateityje.
Janina Žeimienė padėkojo danams už jų nuolatinę pagalbą mokyklai. Ši parama yra labai naudinga ir reikalinga, kadangi besimokantys vaikai yra iš sunkiai išgyvenančių, socialiai remtinų ar asocialių šeimų, kuriose dažnai trūksta pinigų maistui, o ką jau kalbėti apie avalynę ar gražesnį rūbelį.
Išsiskyrėme dvejiems metams, tačiau jau dabar su nekantrumu laukiame sekančio susitikimo su šiais mielais, labai šiltais žmonėmis, kurie puikiai supranta žodžio „pasidalinkim“ reikšmę.
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA