Mokyklos ugdytinių talentų šou

 IMG_1804Š. m. lapkričio 9 d. mokykloje vyko jau tradiciniu ir labai laukiamu renginiu tapęs talentų  šou „Mūsų dienos kaip šventė“.
Renginio vedėjai auklėtoja Aurutė Miknevičienė ir mokytojas Arūnas Narauskas „persikūniję“ į jūreivius surengė mokyklos bendruomenei mini spektakliuką. Nuo jų išradingumo neatsiliko ir mokiniai. Kiekviena šeimyna paruošė programėles, kurių metu stengėsi atskleisti kuo įvairesnius savo talentus. Ugdytiniai šoko, dainavo, vaidino, atliko sportinius numerius. Žiūrovai, tarp kurių buvo Alytaus rajono savivaldybės tarybos narė, Simno ambulatorijos vedėja Jūratė Overaitytė, vaikų tėveliai, visus pasirodymus palydėjo gausiais plojimais.
Mokyklos direktorė Janina Žeimienė pasidžiaugė, kad mokykloje organizuojami renginiai tampa vis išradingesni ir įdomesni. Kreipdamasi į ugdytinius ji linkėjo jiems neslėpti savo talentų, o lavinti juos ir gražiais pasirodymais džiuginti aplinkinius. J. Overaitytė, dėkodama mokiniams už taip puikiai pademonstruotus savo talentus, įteikė jiems didžiulę saldžią dovanėlę.
Renginys buvo labai spalvingas ir įvairiapusis. Po jo mokykloje dar ilgai skambėjo ugdytinių balsai, veiduose spindėjo šypsena. Visada džiugu, kai sugebi motyvuoti ir paskatinti negalią turinčius vaikus atsiskleisti bei parodyti kitiems tai, ką jie moka ir turi savyje geriausio.
IMG_1792IMG_1797IMG_1807IMG_1829