Dainas skyrėme Lietuvos kariuomenės dienai

IMG_1865Lapkričio 23 dieną mokykloje vyko tradicinis ir visų pamėgtas renginys Beždžioniukų diskoteka „Žygiuojam su daina“, skirtas Lietuvos kariuomenės dienai paminėti.
Renginį pradėjo į salę įžygiavę „kariai“ su savo „kuopos vadu“ auklėtoju Ramūnu Račkausku priešakyje. Jie atliko Lietuvos kariuomenės sausumos pajėgų dainą „Mes kariai ir mes gynėjai“. R. Račkauskas supažindino renginyje dalyvavusius mokyklos bendruomenės narius, svečius su Lietuvos kariuomenės veikla.
Renginio vedėjai auklėtoja Aurutė Miknevičienė ir mokytojas Arūnas Narauskas susirinkusiems dalyviams ir žiūrovams priminė istorines datas, protėvių žygdarbius, paženklinusius mūsų tautos praeitį.
„Beždžioniukų diskotekoje“ mokiniai, persikūniję į savo mylimus dainininkus, demonstravo aktorinius sugebėjimus, išradingumą, lankstumą ir kūrybiškumą. Kiekvienas pasirodymas sulaukė gausių žiūrovų ovacijų.
Šventėje dalyvavusi  Alytaus rajono savivaldybės tarybos narė, Simno ambulatorijos vedėja, gydytoja Jūratė Overaitytė  palinkėjo mokiniams ir toliau aktyviai  dalyvauti užklasinėse veiklose, visada būti sveikiems ir kūrybingiems. Atsidėkodama už nuostabų reginį, ji programoje dalyvavusiems ugdytiniams įteikė įvairiausių vaisių asorti, o mokyklai artėjančio Advento proga padovanojo kalėdinę gėlę. Mokiniai gydytojai įteikė pačių iš vytelių nupintą „Angelą“.
Mokyklos direktorė Janina Žeimienė pastebėjo, kad mokiniai savo pasirodymuose tampa vis drąsesni, aktyvesni, išradingesni. Ypatingai pasidžiaugė vaikų patriotiškumu, kuris atsispindėjo ne tik dainose, bet ir įspūdinguose kareiviškuose kostiumuose. Nekantriai lauksime kitų mokslo metų ir kitos „Beždžioniukų diskotekos“, kuri suteikia daug gerų emocijų ir džiaugsmo.
IMG_1871IMG_1880IMG_1881DSC00194