Kaimynų diena „Pabūkime kartu“

IMG_9417Minėdami Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį ir švęsdami Kaimynų dieną, mokyklos ugdytiniai su savo auklėtojais Aurute Miknevičiene ir Ramūnu Račkausku prisijungė prie pilietinio projekto „Aš už Lietuvą“. Kaimynų diena kvietė visus šalies gyventojus susiburti bendrai veiklai, pasisėdėjimui ar šventei ir taip drauge kurti šaunesnę Lietuvą. Prie šios iniciatyvos jungėsi šimtai nevyriausybinių organizacijų, bendruomenių, savivaldybių ir pavienių šalies gyventojų.          
Šiltą ir saulėtą gegužės 24 d. popietę ugdytiniai su auklėtojais išvyko į žygį prie Giluičio ežero. Smėlėtoje pakrantėje, apsupti gražios gamtos, žaidėme linksmus žaidimus, sportavome, vaišinomės suneštinėmis vaišėmis, kalbėjomės apie artėjančios vasaros svajones ir planus.
Įdomiai ir turiningai praleidę popietę, į mokyklą grįžome kupini pakilios nuotaikos ir džiugių emocijų. Tokios išvykos sutelkia bendrystei, sudaro sąlygas artimesniam ir nuoširdesniam ugdytinių, jų mokytojų ir auklėtojų bendravimui, skatina domėjimąsi gamta.
Informaciją parengė auklėtoja Aurutė Miknevičienė
IMG_9429IMG_9436