Popietė „Ar tu taip gali, ar tu taip moki?“

IMG_8467Balandžio 20 d. į linksmą popietę „Ar tu taip gali, ar tu taip moki?“ mokyklos bendruomenę pakvietė muzikos mokytojas Rolandas Gumauskas.
Muzika – tai Dievo pasiuntinys, atsiųstas judinti švelniausias mūsų sielos stygas, raminti širdis – pradėdami renginį kalbėjo popietės vedantieji mokytojai Jurgita Gumauskienė ir Arūnas Narauskas. Jie kvietė sugrįžti į vaikystę ir prisiminti kaip viskas buvo įdomu ir kaip drąsiai ėmėmės įvairiausios kūrybinės veiklos. 
Mokyklos bendruomenė kartu su mokiniais dainavo žinomas dainas ir negailėjo aplodismentų, o nuotaikingai su žiūrovais bendraujantys atlikėjai dovanojo vieni kitiems daug gražių akimirkų. Popietės metu išgirdome mūsų mokinių atliekamus muzikinius kūrinius, dainas, posmus, grožėjomės renginio metu nupieštais paveikslais ir numegztais darbeliais.
Savo gebėjimais nustebino ir mokytojai, o atlikti dainą, pritariant muzikos mokytojui Rolandui Gumauskui ir auklėtojai Virginijai Narauskaitei, ryžosi net mokyklos direktorė Janina Žeimienė. Tai didelis bendras mokinių ir auklėtojų darbas, kuris suteikė galimybę smagiai pasilinksminti.
Šiandieną matėme daug gražių pasirodymų, tik į visa tai labai atidžiai įsiklausius galima pajusti tikrąjį, nepaprastą muzikos grožį ir patirti didžiulį džiaugsmą – renginio pabaigoje kalbėjo mokyklos direktorė. Šis renginys parodė, kaip galima surasti, pažadinti gebėjimus ir suburti bendram pasirodymui.
IMG_8480IMG_8465IMG_8474IMG_8493