Suaugusiųjų švietimo savaitė mokykloje

IMG_8757Lapkričio 15-19 dienomis vyko Suaugusiųjų švietimo savaitė „Susitikime mokytis“.  Mokykloje ši savaitė buvo paminėta ir įprasminta įvairiomis veiklomis.
Pirmadienį suaugusiųjų švietimo savaitę pradėjo mokytoja Vilija Čeplinskienė ir pakvietė į edukacinį duonos kepimo renginį „Pakvipo duona“… Buvo labai įdomu sužinoti visą duonelės kelią, nuo užminkymo iki gardžios duonos ragavimo.
„Kūrybinį stebuklą iš mano rankų“ kūrė auklėtoja Virginija Rakauskienė. Pindami juostas kalbėjome apie tautines vertybes, atsiskleidė dalyvių meniniai gebėjimai, kūrybiškumas ir saviraiška.
Trečiadienį mokytoja Zofija Jakubauskienė organizavo popietę Antano Žmuidzinavičiaus 145 gimimo metinėms paminėti „Paletė ir gyvenimas“. Pabaigoje renginio apžiūrėjome dalininko Antano Zmuidzinavičiaus tapybos darbų ir fotonuotraukų informacinį stendą.
Mokytojas Arūnas Narauskas suorganizavo išvyką – popietę „Fotografuoju Simną“. Keliaudami po Simno miestą gėrėjomės rudeninėmis spalvomis ir fiksavome nuotraukose gražius Simno miesto vaizdus.
Įdomiai ir prasmingai prabėgo suaugusiųjų švietimo savaitė, kurioje savo žiniomis ir patirtimi dalijosi mokyklos darbuotojai. Mokymusi siekiame, kad mūsų gyvenimas būtų kuo labiau kokybiškesnis, kad būtume dar labiau pasirengę nugalėti kliūtis, kad įsibėgėję mokytis nebegalėtume sustoti!
Savaitė baigėsi, tačiau tikime, kad gautos žinios, įgūdžiai, išliks ir bus panaudoti tikslingai, todėl renginius baigėme devizu „Mokaisi – gyveni, gyveni – mokaisi!“
IMG_8715IMG_8743IMG_8754