Teatro pavasaris Simne „Rojaus paukščiai“

IMG_9357Balandžio 8 dieną Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro Simno skyriuje teatro studija „Runa“ ir jos vadovas Arūnas Narauskas pakvietė į 28-ąjį  spektaklį „Rojaus paukščiai“.
Trupėje vaidina aštuoniolika artistų, penkiolika Alytaus r. Simno specialiosios mokyklos mokinių ir trys Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Viltis“ Alytaus rajono padalinio Simno skyriaus jaunuoliai.
Į spektaklio premjerą tryliktąjį kartą atvyko teatro studijos „Runa“ globėjai, kino, teatro ir televizijos aktoriai Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys. Aktoriai su dideliu jauduliu dėkojo už dar vieną spektaklį, dar vieną stebuklą ir padovanojo net du tortus, kuriuos kepė pabėgėlės, moterys iš Ukrainos bei su didele meile pieštus Ukrainos vaikų piešinius.
Alytaus rajono savivaldybės tarybos nariai Jūratė Overaitytė ir Danielius Jakubavičius teikdami artistams dovanas, pasidžiaugė, kad premjeros iliuzijos įgyvendintos, dar vienas sapnas susapnuotas ir taip gera po visa tai prabusti.
Į spektaklio premjerą atvyko ir kiti garbūs svečiai, kolegos, bičiuliai, draugai, mokinių tėveliai.
Nuoširdžiai dėkojame visiems mūsų svečiams ir rėmėjams, nes Jūsų parama mums kiekvienam yra dovana, kuri padeda patirti pasidalijimo ir bendrystės džiaugsmą – kalbėjo teatro „Runa“ vadovas Arūnas Narauskas.
Mokyklos direktorė Janina Žeimienė linkėjo jauniesiems artistams ir jų vadovui nepristigti idėjų, išlikti kūrybiškiems ir nuoširdiems. Padėkojo visiems svečiams, o aktoriams Larisai Kalpokaitei ir Jonui Braškiui, įteikdama padėką ir dzūkišką pyragą, pasidžiaugė, kad  visada randa laiko atvykti į premjeras, nes jų nuoširdūs patarimai, pamokymai neleidžia sustoti ir siekti dar geresnių rezultatų. Vaikams Jūs esate pavyzdys, Jūsų pasakytas geras žodis įkvepia ir džiugina – džiaugėsi mokyklos direktorė.
Jaunieji artistai kiekvienam šventėje dalyvavusiam svečiui įteikė pačių nupintus „Rojaus paukščius“ ir su didžiuliu nekantrumu laukia naujos premjeros, kiekvieno gyvo susitikimo su žiūrovais.
IMG_9361IMG_9362IMG_9372IMG_9377IMG_9388278040251_10158621047438568_4937810338875472846_n