Suaugusiųjų mokymosi savaitė „Mokymosi siluetai!“

IMG_03792022 m. lapkričio 21–25 dienomis Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacija 23-iąjį kartą inicijavo Suaugusiųjų mokymosi savaitę „Mokymosi siluetai!“.
Šių metų mokymosi savaitės renginių eigą įkvėpė avangardinio kino kūrėjo Jono Meko mintys apie prasmės ieškojimą kasdieniuose, paprastuose dalykuose, apie mokymąsi – kasdienybės prasmę. Pagrindinė idėja – kaip mokymasis padeda atskleisti žmogaus galimybes ir talentus, kas praturtina žmogaus būtį.
Suaugusiųjų švietimo savaitės organizatorė, mokytoja Zofija Jakubauskienė apibendrindama renginius teigė, kad Suaugusiųjų mokymosi savaitė – tai visa eilė renginių, kurių metu mokyklos pedagogai vedė naudingas, prasmingas ir įdomias edukacines veiklas. Visi renginiai buvo orientuoti į pagrindinių mokymosi savaitės tikslų įgyvendinimą: įkvėpti suaugusiųjų švietimą, susiburti, pasidalinti patirtimi, kurti ir džiaugtis atradimais bei mokymusi kartu, atskleisti mokymosi svarbą gyvenimo kokybei. Tikimės, kad visos iniciatyvos kartu suartino, nudžiugino ir praturtino kiekvieno čia apsilankiusiojo gyvenimą, o įsibėgėję mokytis nebegalėsime sustoti. Nuoširdus ačiū visai mokyklos bendruomenei už dalyvavimą renginiuose.
Vykusių edukacinių veiklų aprašymus ir foto rasite mokyklos Facebook puslapyje.
Informaciją parengė mokytoja Zofija Jakubauskienė
IMG_0318IMG_0347IMG_0358IMG_0369IMG_0376