Tarptautinė šeimos diena

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAMinint mokykloje Tarptautinę šeimos dieną, mokiniai su klasių vadovais kalbėjo apie šeimos gerovę, vertybes, jos saugojimą. Visi drauge jie skaitė ir aptarė Bruno Ferero pasakojimą „Nuostabi pūkuotukų istorija“, kūrė šeimos genealoginį medį.
Logopedė Rimutė Cibulskienė renginį pradėjo eilėmis ,,Šeima – taip šventa ir taip šilta, lyg angelas ji saugo einančius per tiltą“…  Kartu su mokiniais įvairiose šios dienos veiklose dalyvavo ir tėvai. Visi drauge jie gamino koliažus „Mano šeima“, žaidė lietuvių liaudies žaidimus „Graži mūsų šeimynėlė“, „Nušovė tėvelis pelėdą“, klausėsi kitų Bruno Ferero pamokančių pasakojimų.
Šeimos vieningumą ir pagalbą vienas kitam mokiniai, jų tėveliai, mokytojai pademonstravo lietuvių liaudies pasakos „Ropė“ inscenizacija. Visa mokyklos bendruomenė pagamino stilizuotą mokyklos emblemą „Šeima“.
Mokyklos direktorė Janina Žeimienė pasidžiaugė vieningu, draugišku ir nuoširdžiu bendru darbu, įdomiomis veiklomis bei nauja ir originalia medžiaga, kurią patalpinsime mokyklos stenduose.
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA