„Rudens skambučio skambesy ateisime Jums nusilenkti“

IMG_1733Yra profesijų, kurios žinomos kiekvienam žmogui, nes su jomis susiduriama kasdien metų metus. Viena iš jų – tai mokytojo profesija, lemianti daugybės žmonių asmenybės formavimąsi,  gyvenimo kelio pasirinkimą.
Spalio 5 dieną mokykloje vyko Tarptautinei mokytojo dienai skirtas renginys „Rudens skambučio skambesy ateisime Jums nusilenkti“, kurį organizavo auklėtojai. Jie mokytojus pakvietė į nuotaikingą, netradicinę pamoką „Žinių karalystė“. Pamokoje netrūko įdomių ir linksmų užduočių, o pedagoginių pertraukėlių metu skambėjo dainos.
Pamoką kartu su mokytojais stebėjo ir mokiniai. Jiems buvo labai smagu ir netikėta mokykliniuose suoluose matyti savo mokytojus. Netradicinei pamokai baigiantis, sveikinimo ir padėkos žodžius mokytojams tarė ir mokiniai.
Mokyklos direktorė Janina Žeimienė padėkojo pedagogams už sąžiningai, atsakingai ir kūrybiškai atliekamą darbą formuojant socialinius įgūdžius, bendradarbiavimą ir aktyvų dalyvavimą su mokiniais įvairiuose rajono renginiuose bei parodose.
IMG_1732IMG_1740IMG_1742IMG_1751