Renginys „Mama, tau širdimi dėkoju!“


IMG_8515
Balandžio 29 dieną auklėtoja Romualda Zasimavičienė organizavo šventinę popietę „Mama, tau širdim dėkoju!“ skirtą Motinos dienai.  Nėra ir nebus artimesnio žmogaus, švelnesnių rankų, šiltesnio žvilgsnio už mamos. Gerbti ir mylėti jas privalome visą laiką. Minint Mamų dieną, atiduodame visą savo dėmesį tik joms, kaip jos atidavė save, augindamos vaikus ir besirūpindamos šeimos gerove.Mūsų mokyklos mokiniai šiai dienai ruošėsi ypač nuoširdžiai. Visą savaitę gamino dovanėles, kurias įteiks savo mamytėms, dėkodami už meilę, rūpesčius ir pasiaukojimą.
Vaikai dainavo daineles, kurias išmokti padėjo muzikos mokytojas Rolandas Gumauskas, deklamavo eilėraščius, skyrė pačius gražiausius žodžius mamoms.
Mokyklos direktorė Janina Žeimienė pastebėjo, kad mokiniai savo pasirodymuose tampa vis drąsesni, aktyvesni, išradingesni. Ypatingai pasidžiaugė meile, nuoširdumu ir net pasirodžiusiomis ašaromis ant skruosto, kurie atsispindėjo ne tik dainose, bet ir jausmuose.   Palinkėjo, kad sugrįžę namo kiekvienas pradžiugintų savo mamytę, padėkotų už jos meilę ir rūpestį, pasakytų, kaip karštai ją myli.
IMG_8500IMG_8507IMG_8504IMG_8511