Aš laukiu Kalėdų…

IMG_0435Vėl žiema… Žiemą daugelis įsivaizduoja skirtingai: vieniems tai – užburta karalystė, kitiems –  mažyčių baltų snaigių šokio stebėjimas,  dar kitiems – šaltuko kruopščiai raižomų gėlių tapymas. O mokykloje žiemos pradžia neįsivaizduojama be eglutės įžiebimo.
Gruodžio 6 dieną auklėtoja Virginija Narauskaitė pakvietė mokyklos bendruomenę į eglutės įžiebimo ir Tarptautinės neįgaliųjų dienos paminėjimo šventę „Aš laukiu Kalėdų“.
Šventė prasidėjo mokinių ir darbuotojų spektakliu „Kalėdų dovanos“. Spektaklis pastatytas pagal Birutės Pūkelevičiūtės pasaką „Kalėdų dovana“ (vadovas mokytojas Arūnas Narauskas). Spektaklio aktorių vaidyba nepaliko nei vieno abejingo.
Į šventinę popietę atvyko Alytaus rajono savivaldybės tarybos nariai Jūratė Overaitytė-Jakubavičienė, Danielius Jakubavičius (Snieguolė ir Kalėdų Senelis), Simno seniūnas Vladas Čeponis ir Simno seniūnaitė Alė Andriuškevičienė.
Kalėdų Senelis su Snieguole buvo labai šaunūs ir energingi. Viso renginio metu žaidė, šoko su mokiniais, klausėsi jų eilėraštukų ir dainelių. O pats didžiausias šventės siurprizas – saldžios dovanos ne tik mokiniams, bet ir darbuotojams.
Svečiai palinkėjo visiems išlikti draugiškais, optimistiškais, dorais ir laukti šv. Kalėdų stebuklo. Saugokime Kalėdų dvasią, leiskime jai atsiverti visu grožiu. Tegul ji atneša į kiekvienus namus ramybę, džiaugsmą, meilę ir širdžių šilumą.
Informaciją parengė mokytojas Arūnas Narauskas
IMG_0426IMG_0423IMG_0461IMG_0489