Dovana neįgaliesiems

IMG_1491Daugybė yra gerų žmonių, tik sunku juos surasti, o suradus sunku su jais išsiskirti, nes taip gera dalintis gerumu. Jie kasdien aukoja savo laiką, savo dėmesį, dovanoja savo kūrybines idėjas.
Gruodžio 6 d. Alytaus r. Simno specialiojoje mokykloje lankėsi Alytaus miesto lėlių teatro „Aitvaras“ vadovė Loreta Skruibienė ir aktorė Jūratė Kundrotienė. Į mokyklą jos atvyko su staigmena – atvežė vaikams dovanų kalėdinę edukaciją „Kaukių gaminimo edukacija su pasaka.“
Aktorės kartu su mokiniais ir mokytojais prisiminė pasaką „Raudonkepuraitė“. Prisiminę pasakos veikėjus visi kartu įsitraukė į kūrybinį procesą, kurio metu pasigamino personažų kaukes ir su jomis suvaidino pasaką „Raudonkepuraitė“. Suvaidinę pasakos herojus mokiniai pasijuto tikrais aktoriais.
Vadovė L. Skruibienė padėkojo už šiltą ir nuoširdų priėmimą bei puikiai praleistą laiką dirbant kartu. Pasidžiaugė vaikų kūrybiniais, vaidybiniais gebėjimais ir pažadėjo, kad greitu laiku vėl pasimatysime.
Mokyklos bendruomenė nuoširdžiai dėkoja Alytaus miesto lėlių teatro „Aitvaras“ vadovei L. Skruibienei ir jos kolektyvui už padovanotą nuostabią kalėdinę edukaciją. Linkime jiems, kad gerumas neišblėstų artėjant pačioms gražiausioms metų šventėms – Kalėdoms. Juk taip paprasta daryti gerus darbus ir pradžiuginti mažas ir dideles širdeles.

Informaciją parengė mokytoja Vilija Čeplinskienė
IMG_1457IMG_1480IMG_1484IMG_1495